Laten we samen verder groeien!

Wij hebben momenteel een vacature voor een kraanmachinist. Wegens aanhoudende groei van onze werkzaamheden in het grondverzet en de recycling zijn wij op zoek naar versterking voor ons hard werkend team!


Kom jouw kwaliteiten bij ons inzetten,
samen komen we tot de mooiste resultaten!


Over deze vacature kraanmachinist:
Als kraanmachinist draai je voornamelijk op onze mobiele kraan, maar ook zal het af en toe voorkomen dat je op één van onze andere machines word ingezet. Hoewel je regelmatig zelfstandig aan een project zal werken, zal je ook veel samen met collega’s op pad gaan. De werkzaamheden zijn afwisselend, waarbij je steeds weer op andere locaties werkt.

Een greep uit de werkzaamheden die je mag gaan uitvoeren:
- Het graven van bouwputten, kelders en sloten;
- Het graven van sleuven bij kabel-, leiding- en rioleringswerk;
- Voorbereidend grondwerk voor de aanleg van straatwerk;
- Het plaatsen van keerwanden en leggen van betonplaten;
- SloopwerkzaamhedenWie wij zoeken voor deze functie:
Wij zijn op zoek naar een kraanmachinist met echte passie voor ons mooie vak. Ervaring op de mobiele kraan is belangrijk want wij zoeken een kraanmachinist die zelfstandig aan projecten kan werken. Maar ook het werken in teamverband gaat je goed af want ook dat zal in deze functie veel voorkomen. Een flexibele instelling is nuttig want bij ons is geen dag hetzelfde!
Je zorgt zelf, waar nodig, voor het klein onderhoud van je machine, dus het hebben van enige technische basiskennis is een pré. Verder ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat (of bereid dit te halen) en minimaal rijbewijs B.Wat wij jou bieden:
Wij bieden een fulltime functie kraanmachinist met een salaris conform de CAO Bouw & Infra. Je komt te werken in een klein, gedreven team. Een team waar ieder zijn eigen kwaliteiten heeft en waarin we elkaar aanvullen. Wij hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer en proberen waar mogelijk de dag gezamenlijk op te starten en af te sluiten. Er is natuurlijk ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Eigen inbreng word zeer gewaardeerd en altijd serieus genomen.

Geïnteresseerd?
Ben jij die kraanmachinist die het helemaal ziet zitten zich aan te sluiten bij ons team? Dan horen wij graag van je!
Stuur een korte motivatie en je CV naar info@klaassoer.nl

Voor vragen over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Klaas Soer op 06-13476265.

unsplash