Mobiele kraan grondverzet

Grondverzet.

Doordat ons machinepark de laatste jaren flink is uitgebreid kunnen wij een breed scala aan werkzaamheden verrichten. Ook onze kennis en specialisme is de laatste jaren alleen maar gegroeid waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief goede en nette uitvoering van uw opdracht.


Welk project u ook heeft, wij denken graag met u mee!
Wij werken veel samen met aannemers, bouwbedrijven, sloopbedrijven, projectontwikkelaars en landbouwbedrijven. Maar ook staan wij graag klaar voor de particulieren. Wij voeren grondverzet werkzaamheden uit in onze eigen regio: de Bommelerwaard maar ook tot ver daarbuiten. Ontdek snel wat wij met onze expertise en ruime ervaring in het grondverzet voor u kunnen betekenen. 

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

ONTDEK ONS DIENSTEN AANBOD


Onderstaand treft u een selectie van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Ons aanbod aan diensten is zeer veelzijdig en uiteenlopend. Heeft u een specifiek project en bent u benieuwd of wij u daarbij kunnen helpen? Neem dan zeker even contact op! De kans is groot dat we er samen uit gaan komen.

Onze (grond)werkzaamheden


U kunt ons inhuren voor o.a.:
- Ontgraven en aanvullen van bouwputten
- Aanbrengen en profileren van puinverhardingen
- Aanvullen en egaliseren
- Duikers leggen
- Sleuven graven t.b.v. kabels, leidingen en riolering
- Plaatsen van keerwanden
- Leggen van rijplaten en stelconplaten
- Beschoeiing/damwand aanleggen
- Plaatsen van containers t.b.v. afvoer (groen)afval
- Sloopwerkzaamheden
- Aan- en afvoer van grond, zand, grind, menggranulaat


Mobiele kraan Liebherr
Minigraver grondverzet

Machinepark

Met deze machines voeren wij met het grootste plezier onze opdrachten uit: 

- Minigraver 4 ton
- Midigraver 9 ton

- Mobiele kraan 18 ton

- Rupskraan 25 ton

- Shovels

- Tractoren met kippers

Voor deze grondverzetmachines beschikken wij ook over de nodige uitrustingsstukken. Naast de standaard uitrusting maken wij ook veel gebruik van o.a. een vergruizer, sloophamer, sorteergrijper en een laserbak. Onze machines verhuren wij alleen inclusief ervaren machinist. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundige uitvoering van uw project.


Cultuurtechnische werkzaamheden

Ook op het gebied van cultuurtechnische werkzaamheden is Klaas Soer Grondverzet B.V. uw ervaren en betrouwbare partner. Deze werkzaamheden zijn ons allemaal bekend:

- Woelen
- Kilveren
- Cultivatoren
- Rotoreggen

- Baggeren

Trekker Fendt
Mobiele puinbreker Kleemann

Puinrecycling

Naast onze werkzaamheden in het grondverzet is ook het recyclen van puin dagelijkse kost voor ons. Met onze mobiele breekinstallatie
komen wij op locatie om materialen die vrijkomen bij sloopwerkzaamheden van o.a. gebouwen en wegen te bewerken tot een herbruikbare grondstof.

Meer informatie over onze werkzaamheden?
Neem dan zeker eens contact met ons op!

Bel Klaas: 06-13476265

GUN UZELF DIE PERFECTE BASIS IN UW TUIN


GRONDVERZET VOOR PARTICULIEREN

Grondwerk tuin
U heeft een (nieuwbouw) woning gekocht en wilt uw tuin aanpakken? Of u wilt een tuinrenovatie uitvoeren?
Een mooie tuin begint al bij de juist basis: er moet eerst grondwerk verricht worden. En dáár kunnen wij u bij helpen! Wij verhuren geschikte grondverzet-machines inclusief ervaren machinisten. Deze machines met machinisten zetten wij op uw project in om zaken zoals oude grond, boomwortels en puin/steen te verwijderen. 

We zorgen voor vruchtbare grond en de juiste drainage in de tuin. En tot slot werken we eventuele hoogteverschillen netjes weg. Wanneer wij klaar zijn met ons werk is uw tuin helemaal voorbereid en klaar voor verdere inrichting.

Af- en aanvoer grondstoffen

Uiteraard kunnen wij ook overtollige grond, puin, zand en grind afvoeren of juist de benodigde grondstoffen leveren. Wij zorgen voor het complete plaatje!


Uitgraven zwembad/trampoline
Ook voor het uitgraven van een zwembad of trampoline in uw tuin bent u bij Klaas Soer Grondverzet B.V. aan een vertrouwd adres.

Bent u er klaar voor?

Wij helpen u met alle plezier op weg. Vraag -geheel vrijblijvend- een offerte aan! 

unsplash