Wie wij zijn.

Wij vertellen u graag ons verhaal!


Daarvoor gaan we eerst even terug naar het jaar 2007, het jaar waarin Klaas Soer de stap zette om zijn eenmanszaak op te zetten. Niet alleen het grondverzet maar ook het ondernemen bleek hem in het bloed te zitten. Met een enkele minigraver en en vrachtauto begon hij zijn ondernemersavontuur. 


En dat avontuur bleek succesvol. Met de jaren groeide het machinepark en breidden de werkzaamheden zich steeds verder uit. Er kwamen medewerkers in dienst want het was intussen geen 'eenmanswerk' meer. 


En dan nu snel weer terug naar het heden: Klaas Soer Grondverzet B..V. is uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming dat een breed scala aan werkzaamheden deskundig en in eigen beheer kan uitvoeren. 

Dit zijn wij. Wij verrichten grondig werk met een groots resultaat.


10+


Machines beschikbaar

17+


Jarenlange ervaring

800+

Afgeronde projecten

Wij denken in oplossingen, niet in problemen!

Klaas Soer
Eigenaar

Wat wij allemaal doen.
Wij zijn actief met grondwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Met onze jarenlange ervaring en kennis helpen wij u graag met uw projecten, groot of klein! Klaas Soer Grondverzet B.V. kan u helpen met het uitgraven van een oprit of een zwembad tot aan de complete inrichting van een buitenterrein. En met alles wat daar tussenin of omheen zit. Wij werken samen met bouwbedrijven, projectontwikkelaars en landbouwbedrijven, maar ook staan wij graag klaar voor de particulieren. Welk project u ook heeft, wij denken graag met u mee!


Naast het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in de GWW is Klaas Soer Grondverzet B.V. zich sinds 2015 ook gaan richten op de recycling van grondstoffen. Ook op dit vakgebied hebben we in al die jaren de nodige ervaring en kennis opgedaan. Met onze mobiele puinbreker komen wij op nagenoeg elke gewenste locatie om (sloop)afval te bewerken tot een herbruikbare grondstof. Voor het breken van puin zijn wij gecertificeerd volgens de BRL2506.


Altijd een oplossing

Waar nodig ontzorgen wij onze klanten volledig. En zit er onverhoopt toch iets tegen? Wij trekken alles uit de kast om tot een oplossing te komen! Dit alles doen we met de nodige portie ervaring en motivatie.
En met plezier. Ons werk is tenslotte onze passie!


Waar wij voor staan.
Uw project is belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander! Wij doen er dan ook alles aan om samen met u tot een mooi en degelijk eindresultaat te komen. Met onze vakmensen klaren wij de klus tot 100% tevredenheid. Het is dan ook niet voor niets dat wij al jarenlang samen mogen werken met dezelfde klanten en opdrachtgevers.

Het team waarmee we dit doen.
Wij hechten veel waarde aan een goed onderhouden en up-to-date machinepark. De kwaliteit van onze machines waarborgt de kwaliteit die wij voor onze opdrachtgevers kunnen afleveren. En daarnaast is de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers voor ons natuurlijk ook van onschatbare waarde. Samen met de machines zijn zij tenslotte degenen die de klus klaren. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met kennis van zaken en zij zijn zeker bereid een stapje extra te zetten waar dat nodig is. Zij zetten zich altijd weer 100% in om tevredenheid van de klant te bereiken. Samen vormen we een geweldig team en verzetten we bergen!

Erkend leerbedrijf
Klaas Soer Grondverzet B.V. is sinds 2011 erkend als leerbedrijf. Wij bieden jongeren die een beroepsopleiding volgen graag de kans om het vak in de praktijk te leren. Praktijkervaring is tenslotte een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Wij brengen onze kennis graag aan hen over en investeren hiermee in de toekomst van onze sector. De opleidingen die de jongeren volgen hebben veel aandacht voor veilig en gezond werken. Lees meer hierover op de website van het kennis- en adviescentrum Volandis of op de website van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Onze klanten aan het woord

Korte lijnen


“Korte lijnen en daardoor makkelijke communicatie. Ook als kleine klant voelde ik me serieus genomen


Naam

- Frank Schulpen
Review van Google


Hier uw review


Uw mening is waardevol!
Geef ons uw feedback, daarmee helpt u ons én anderen.

Hier uw review


Uw mening is waardevol!
Geef ons uw feedback, daarmee helpt u ons én anderen.

Follow us

instagram

Like us

facebook

unsplash