Klaas Soer Grondverzet
Al ruim 12,5 jaar kennis en ervaring in het grondverzet 

Puinrecycling en zeefverhuur


Mobiele breekinstallatie Keestrack R3
Ook voor de recycling van steenachtige materialen zoals puin, beton en asfalt kunt u terecht bij Klaas Soer Grondverzet B.V. Met onze mobiele puinbreker, de Keestrack R3, kunnen wij op locatie uw puin omzetten tot een gecertificeerd herbruikbaar product. Dit product kan worden hergebruikt als grondstof in de GWW.


De voordelen van mobiel breken
Onze mobiele breker is inzetbaar op locatie, met als doel producten ter plaatse te verwerken. Verwerkte producten worden vervolgens op hetzelfde project of zoveel mogelijk in de directe nabijheid hergebruikt. Bijkomend voordeel is het besparen van CO2-uitstoot en brandstof, doordat er minder transport nodig is. Kortom: wij maken heel efficiënt van uw restproduct weer nieuwe grondstoffen!
Hoe gaat het puinbreken in zijn werk?
Wij komen op locatie met onze mobiele breker. Dankzij de compacte transportafmetingen kunnen wij ook op de moeilijker bereikbare plaatsen komen. 
Bij de puinbreker gebruiken wij een rupskraan voor het vullen van de breker en met een shovel voeren wij het gebroken puin af.


Welke producten wij kunnen breken
Het mobiel breken kan toegepast worden op diverse producten zoals: puin en beton, bouwafval, menggranulaat, asfalt, slakken, kolen enz.
In combinatie met onze schudzeef produceren wij desgewenst meerdere fracties gelijk.


Certificering

Voor de productie van menggranulaten zijn wij gecertificeerd conform de BRL2506. Dit certificaat garandeert dat wij werken volgens de milieu-hygiënische en technische specificaties die door de Stichting bouwkwaliteit zijn vastgesteld. 
De productprestaties van de verschillende granulaten voldoen hiermee aan de eisen in het Besluit bodemkwaliteit.
Tijdens het productieproces worden er monsters van het product genomen, aan de hand hiervan word het product beoordeeld en gecertificeerd.


 Zeven 

Schudzeef Keestrack Novum
Deze schudzeef is inzetbaar als 3-fractie zeef maar eenvoudig om te bouwen naar 2 fracties, hiervoor kan een zijtransportband verwijderd worden wat gunstig kan zijn op terreinen met beperkte ruimte. Doordat deze machine is voorzien van een XXL-bunker is deze eenvoudig te beladen met een shovel van zowel de zijkant als de achterkant. Deze XXL-bunker heeft ook een lagere bunkerhoogte aan de achterzijde waardoor de zeef eenvoudig achter bijvoorbeeld een breker kan worden geplaatst.

Zeef huren
Wij verhuren deze schudzeef inclusief bemande machines om de zeef te beladen en het gezeefde product af te voeren. 

Ook is het mogelijk deze schudzeef te huren zonder bediening. Neem contact op voor de mogelijkheden en de huurvoorwaarden.


 
E-mailen
Bellen
Info