Klaas Soer Grondverzet

Grondwerk - Cultuurtechnisch werk - Verhuur en AannemingOver Klaas Soer Grondverzet

Klaas Soer Grondverzet houd zich bezig met alle voorkomende grondwerkzaamheden. Het bedrijf is in 2007 opgestart door Klaas Soer met enkel een minigraver en een vrachtauto ten behoeve van het vervoer van de minigraver. In de loop der tijd zijn het machinepark en daarmee ook de werkzaamheden steeds verder uitgebreid en zijn we intussen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Hierdoor is het voor ons mogelijk een breed scala aan werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Tevens beschikken wij over eigen transportmiddelen voor het vervoer van onze machines.

Tevreden opdrachtgevers
Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Samen met de machines zijn zij tenslotte degenen die de klus moeten klaren. Zo zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Verder dragen wij natuurlijk zorg voor een goed onderhouden machinepark dat altijd up-to-date is. Dit en meer waarborgt de kwaliteit die wij voor onze opdrachtgevers kunnen afleveren. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait: het naar tevredenheid opleveren van een opdracht. Wij zullen een project dan ook niet eerder opleveren dan dat de opdrachtgever volkomen tevreden is met het eindresultaat.

Erkend leerbedrijf
Klaas Soer Grondverzet is sinds 2011 erkend als leerbedrijf. Wij bieden jongeren die een beroepsopleiding volgen graag de kans om het vak in de praktijk te leren. Praktijkervaring is tenslotte een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Wij brengen onze kennis graag aan hen over en investeren hiermee in de toekomst van onze sector. De opleidingen die de jongeren volgen hebben veel aandacht voor veilig en gezond werken. Lees meer hierover op de website van het kennis- en adviescentrum Volandis of op de website van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).Opbellen
E-mail
Info