Klaas Soer Grondverzet
Al ruim 12,5 jaar kennis en ervaring in het grondverzet 

Over ons bedrijf
In 2007 is Klaas Soer zijn bedrijf opgestart met enkel een minigraver én een vrachtauto t.b.v. het vervoer van de minigraver. In de loop der tijd is het machinepark - en daarmee ook de werkzaamheden - steeds verder uitgebreid en zijn we intussen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Wij kunnen een breed scala aan werkzaamheden deskundig en in eigen beheer uitvoeren. Ook beschikken wij over eigen transportmiddelen voor het vervoer van onze machines. Klaas Soer Grondverzet B.V. is gevestigd op industrieterrein Kraaijenhoef in Brakel (Gld).

Uitbreiding puinrecycling
Sinds 2015 is Klaas Soer Grondverzet B.V. ook actief in de puinrecycling. In 2015 kwam de eerste mobiele breker, maar deze moest al snel plaats maken voor een groter exemplaar.  En ook die puinbreker is intussen weer vervangen voor een breker met nog meer capaciteit. In 2023 hebben wij de Kleemann MR110 in gebruik genomen.
Wij zijn BRL 2506 gecertificeerd.


Onze medewerkers
Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Samen met de machines zijn zij tenslotte degenen die de klus moeten klaren. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met kennis van zaken en zij zijn zeker bereid een stapje extra te zetten waar dat nodig is. Zij zetten zich altijd weer 100% in om tevredenheid van de klant te bereiken. Ons personeel is VCA-gecertificeerd.


Ons machinepark
Wij dragen zorg voor een machinepark dat goed onderhouden en altijd up-to-date is. Het onderhoud van de machines doen we voor zover mogelijk zelf, in onze eigen werkplaats. De kwaliteit van onze machines waarborgt de kwaliteit die wij voor onze opdrachtgevers kunnen afleveren. En dat is waar het allemaal om draait: het naar tevredenheid opleveren van een opdracht. 


Erkend leerbedrijf
Klaas Soer Grondverzet B.V. is sinds 2011 erkend als leerbedrijf. Wij bieden jongeren die een beroepsopleiding volgen graag de kans om het vak in de praktijk te leren. Praktijkervaring is tenslotte een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Wij brengen onze kennis graag aan hen over en investeren hiermee in de toekomst van onze sector. De opleidingen die de jongeren volgen hebben veel aandacht voor veilig en gezond werken. Lees meer hierover op de website van het kennis- en adviescentrum Volandis of op de website van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).E-mailen
Bellen
Info